Bio

Jeg undersøger og udvikler på billedkunstneriske processer og metoder, som er med til at genfortælle vores sociale relationer og symbolske virkeligheder mellemmenneskeligt. Jeg interesserer mig for sociale relationer og identitetsskabende handlinger i menneskelige fællesskaber og vil gerne prikke til vores opfattelser af kommunikation. Vi omdanner og transformere bestandigt sociale symbolikker i hverdagen, vi kaster omkring os med symbolsprog, hvor vi har en tendens til at fjerne os fra en sansede ide, om et kropsligt nærvær med sproget og med hinanden. Jeg undersøger hvordan jeg sammen med den samtid jeg lever, i kan få sanselighed og sprog til at leve i mere harmoni. Det gør jeg blandt andet gennem flere huskunsnter forløb, og andre lærings forløb med børn, unge og voksne.

Hvordan kan vi sanse og udforske de mellemrum, som vi danner i vores daglige liv. Jeg har før arbejdet med at prøve forskellige metoder af igennem lydkompositioner og performane, men er i øjeblikket interesseret i hvordan vi arbejder med kropslige elementer som tøj, stof, rum og handlinger.

At sanse og mærke sin krop, er en del af det og være menneske, det kan vi alle blive enige om. Men at lære hvordan, hvad og hvorfor vi mærker det vi gør, er der ikke så meget fokus på. På et tidspunkt i historien blev krop og ånd adskilt. Nu er vi igang med at samle det igen. Men den sidste parameter må ligge i vores forhold til naturen. Så vi har tre linjer vi skal ud i for at blive hele mennesker. Krop, ånd og natur.

SKITSER

skitser til fotografisk serie, jord 2022

Skitser til linjer i åndelighed, kompositoriske valg, fra religiøse motiver.

Scroll to Top