Dissemination of art

Sorø Kunstmuseum KUNSTkamerater

krop, lyd, rum og Æstetik

Helhed og detalje Sorø Kunstmuseum, Museet for samtidskunst og Odsherred kunstmuseum. En del af KUNSTkammerater.

For at formidle det sansede, bruger jeg forskellige kropslige erfaringer med materialer, rum og lyd.

Billedrytmer 2017 Huskunstner i Børnehaver i Lejre kommune

For mig handler læring om at udvikle vores kreativitet, faglige forståelse og sætte forstelsen ind i større sammenhæng. Læringen og formidlingen foregår i et åbent og imødekommende rum, med plads til eksperimenter, dialog og fordybelse. Jeg ønsker i mine workshop at skabe et trygt læringsrum, hvor der er plads til alle, derfor bruger jeg meget tid på åbningen eller starten af workshoppen, da det at være kreativ kan virke som en stor udfordring for nogen.