Skitser

– bøjningen, vævning, struktur og materialets sammenstød. Knuden er en poetisk ting, med forgreninger i mange retninger både kulturelt, symbolsk og formelt. I mine registreringer som knuden indbyder til ligger der en personlig interesse i hvordan vi kulturelt forholder os til overlap, bøjninger, mellemrum og knude punkter.

Fx i påklædning hvor vi benytter knuden, syningen og foldningerne til at fremhæve eller skjule noget, bliver registreringerne af formen i forhold til krop, kultur og stoffets lag af hukommelser. Hvad er det vi genbruger og hvordan forholder vi os til bevægelsen og til vores egen krop i sammenbindingerne og foldningerne.

I en komposition af linjer findes så mange betydninger og associationer med vores handlinger, at vi går på kompromis med vores handlingsmønstre, i forhold til det skønne eller det vi betragter som det skønne. Hvornår bliver sansningen af vores egen krop og det udtryk vi udsender i overenstemmelse med det praktiske anvendelige?Og hvad er det vigtige i de forskellige situationer?

“Lilla knude”, Akvarel 2018, 150 x 150 cm
to skjorter 2018, fotografi

“Knude” 2018
kul, papir

“Knude” 2018
akvarel, papir

“pink” 2019
akvarel, tuschpen, papir 70×50

“Linjen” 2019
Tusch, akvarel, papir

“Ring” 2018
akvarel, papir

“following the line”
Akvarel 29×39 cm 2018,